"Mietteistä arkeen"

Olen syntynyt ja kasvanut Jyväskylässä. Kaupungissa ja entisen maalaiskunnan puolella. Äitini on kotoisin Äänekoskelta, joten sielläkin olen viettänyt paljon aikaani. 

Olen 46-vuotias ja asun kaksin mieheni kanssa. Lapset ovat jo aikuisia. 


Minulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus ja oikeudenmukaisuus. Olen toimissani sitkeä ja usein perinpohjainen. Arvostan ihmisissä ahkeruutta, yritteliäisyyttä sekä inhimillisyyttä ja yhteistyökykyä. Luontaisesti olen aina ollut heikomman puolella ja vääryyttä en halua hyväksyä. 


Arvomaailmani vuoksi on luontevaa, että olen toiminut käräjäoikeudessa lautamiehenä. Nykyisin Suomen Maal­lik­ko­tuo­ma­rei­den järjestösihteerinä sekä Maallikkotuomari-lehden päätoimittajana. 

Moninaisissa järjestöissä ja yhdistyksissä pääsen organisoimaan toimintaa, helpottamaan ihmisten arkea ja luomaan uutta yhteistyötä.


Olen myös toiminimiyrittäjä, neuropsykiatrinen valmentaja. Erityisenä mielenkiinnon kohteena erilaiset oppimisvaikeudet lapsilla ja nuorilla sekä mielenterveys- ja päihdeongelmien ehkäisy sekä kuntoutus. Tänä vuonna vahvistan ammatillista osaamistani, aloitan ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin opiskelut.


Olen aidosti kiinnostunut Keski-Suomen asukkaiden hyvinvoinnista. 

Minusta saa päättäjän, joka taatusti kuuntelee, käy keskustelua ja harkitsee asioita ihmisten arjen toimivuuden kannalta.